COACHING

De cate ori spui ca te tii de sala, s-au nu vei elimina zaharul si sarea in exces, s-au nu vei mai vorbi peste alte persoane pana nu termina ce au de spus, s-au vei fi cel mai bun sef al tau? De cate ori ti-ai promis ca te focalizezi pe perfectionarea limbii engleze? De cate ori te-ai apucat de ceva, si s-a transformat din maine, in poimaine?

Cred ca un coach profesionist si dedicat nu te va lasa sa amani. Va insista mereu atata timp cat il lasi sa fie in prezenta ta.

Multi oameni inteleg foarte tarziu in viata ce face un antrenor, unii chiar ajung spre sfarsitul varstei a treia si tot nu stiu semnificatia acestui cuvant extraordinar . Credem ca antrenorul nu face altceva decat sa beneficieze de rezultatele elevului, care oricum le-ar fi avut si fara aportul sau. Doar ca eceasta abordare nu sta deloc in picioare. Un antrenor profesionist, care se adapteaza mereu la schimbarile profesionale si personale, care invata tot ce se poate invata din domeniul sau , care are mentori adaptati si cu rezultate foarte bune, nu poate da gres cu niciun elev. Daca vrei sa -ti modelezi viitorul asa cum iti doresti, poti beneficia de couching profesionist. Poti sa -ti dezvolti caracterul, personalitatea, autocontrolul, autodisciplina, abilitatile de a comunica cu oamenii, abilitati necesare in procesul de vanzare. Dar cel mai important poti sa-ti gasesti acel ceva care poate fi o dorinta nemaintalnita de a-ti schimba viata.