Sandra Bullock

Sandra Bullock , numele intreg Sandra Annette Bullock , (născută la 26 iulie 1964, Arlington , Virginia, SUA), actriță și producător de film american, cunoscută pentru energia ei carismatică și spiritul ei pe ecran, în special ca personaj în comediile romantice .

Bullock și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în Nürnberg , Germania de Vest , deși a călătorit adesea cu mama ei, care era o cântăreață de operă germană, și cânta ocazional în producțiile mamei sale. Bullock a urmat liceul în Virginia , iar mai târziu a studiat teatru la East Carolina University. În 1986 s-a mutat la New York , unde a studiat la Neighborhood Playhouse School of the Theatre. După ce a primit o atenție pozitivă pentru piesa off-Broadway No Time Flat , Bullock și-a făcut debutul în film în Hangmen (1987) și a luat roluri secundare în filme precum Religion, Inc.(1989) și filmul de televiziune Bionic Showdown: The Six Million Dollar Man and the Bionic Woman (1989). Primul ei rol principal a fost în Who Shot Pat? (1989), un film romantic despre maturitate care examinează tensiunile rasiale din anii 1950. În 1990, Bullock a jucat în serialul TV de scurtă durată Working Girl , jucând un ambițios director din New York .

În 1992, Bullock și-a arătat farmecul serios în comedia romanticăPoțiunea de dragoste nr. 9 . Acest lucru a dus la o serie de filme în anul următor, inclusiv thrillerul  ;Demolition Man , în care a jucat alături de starul de acțiune Sylvester Stallone și drama Lupte cu Ernest Hemingway . Totuși, marea ei descoperire a fost thrillerul Speed ​​(1994), despre un polițist (interpretat de Keanu Reeves) care, cu ajutorul unui pasager curajos (Bullock), trebuie să dezactiveze o bombă dintr-un autobuz. În 1996, Bullock a câștigat o nominalizare la Globul de Aur pentru interpretarea ei din comedia romantică.În timp ce dormeai (1995). Căutând roluri în afara rolurilor ei tipice de comedie romantică, ea a apărut în thrillerThe Net (1995); A Time to Kill (1996), bazat pe romanul juridic cu același nume al autorului de bestseller-uri John Grisham ; și În dragoste și război (1996), o dramă despre dragostea lui Ernest Hemingway în timpul războiului, care a inspirat romanul său A Farewell to Arms (1929).

La sfârșitul anilor 1990, Bullock a fondat compania de producție Fortis Films, care în 1998 a produs drama romantică. Hope Floats și comediaMagie practică ; Bullock a jucat în ambele filme. În același an, vocea ei a fost prezentată în animație Prințul Egiptului . Ea s-a întors pe un teritoriu familiar ca un rol îndrăzneț, dar excentric , în comedia romantică Forces of Nature (1999), alături de Ben Affleck . În 2000, performanța ei în 28 Days a fost lăudată, deoarece a echilibrat umorul cu vulnerabilitatea pentru a portretiza o scriitoare și petrecăreasă care este trimisă la reabilitare. Mai târziu în acel an, Bullock a avut un succes la box office Miss Congeniality , o comedie în care a jucat rolul unui agent FBI care merge sub acoperire ca concurent la concursul de frumusețe.

Continuând să lucreze în toate genurile de film, ea a jucat ca detectiv de omucideri în Murder by Numbers (2002), ca o dramaturgă care are o relație dificilă cu mama ei în Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood (2002) și ca un avocat subapreciat în Two Weeks Notice (2002). Mai târziu, ea a apărut ca soția rasistă a unui procuror din Los Angeles în filmul apreciat de critici Crash (2004). Bullock a jucat un alt rol serios când a interpretat- pe autorul american Harper LeeInfamous (2006), un film biografic despre scriitorul Truman Capote . În 2006 s-a reunit cu Reeves în The Lake House , o poveste de dragoste despre doi oameni care se îndrăgostesc trimițând scrisori înainte și înapoi în timp.

În 2009, după ce a apărut în comediile romantice Propunerea și All About Steve , Bullock a jucat rolul unei mame hotărâte în drama sportivă Partea oarbă ; a câștigat numeroase premii pentru interpretarea ei, inclusiv un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță. A urmat un alt rol matern Extremely Loud & Incredibly Close (2011), un film despre un băiat care se confruntă cu moartea tatălui său în atacurile din 11 septembrie . În 2013, Bullock a stârnit râsete când jumătate dintr-o pereche nepotrivită de agenți FBI de sex feminin în comedia amplă și vulgară Căldura . Mai târziu în acel an, a jucat alături de George Clooney în Gravity , o dramă apreciată despre astronauții care se luptă să supraviețuiască după ce nava lor spațială a fost distrusă; Bullock a câștigat o nominalizare la Oscar pentru interpretarea ei. Apoi a dat vocea ticălosei Scarlett Overkill în comedia animată Minioni și a descris luptele unui strateg politic american care conduce o campanie prezidențială boliviană în farsa întunecatăBrandul nostru este criză (ambele 2015).

Sandra Bullock este un exemplu de personalitate carismatica si motivanta pentru noi toti,

„Cât de des în viață îți vei găsi partenerul și acel partener se întâmplă să aibă aceeași vârstă exactă și să fi avut aceleași experiențe de viață pentru a se potrivi cu locul în care vă aflați în viața noastră, astfel încât să vă puteți întâlni perfect și să oferiți societății ceea ce ar vrea? Pur și simplu nu se întâmplă așa. Unii oameni evoluează la 24 de ani, alții au 60 de ani și încă evoluează. Așadar, de ce oprim aceste conexiuni grozave bazate pe vârstă, rasă sau culoare sau orice altceva, sex, orice? Întâlnești pe cine întâlnești și te conectezi datorită experienței tale de viață.” ~ Sandra Bullock

„Am făcut pace cu faptul că lucrurile pe care le credeam că sunt slăbiciuni sau defecte sunt doar eu. Imi plac." ~ Sandra Bullock

„Încetează să te sperii de necunoscut, pentru că nimic pentru care îmi făceam griji nu s-a întâmplat. S-au întâmplat alte lucruri. Necunoscutul, nu putem face nimic.” ~ Sandra Bullock

„Totul în doze mari te va ucide. Chiar și fericirea.” ~ Sandra BullockSursa:https://www.britannica.com/biography/Julia-Roberts
65 Sandra Bullock Quotes On Success In Life