Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki este cu adevarat o personalitate multitalentata. Este antreprenor,investitor, speaker motivational, autor si de asemenea un inovator specialist financiar. Este popular pentru seria de carti publicate „Tata bogat , tata sarac”.

Este un japozez american care s-a nascut in Hawaii, a mers la Academia Marina Comerciala din SUA, a absolvit academia ca ofiter de punte in 1969 si a fost onorat cu Medalia Aeriana atunci cand a servit in razboiul din Vietnam.

Kiyosaki a parasit marina si a lucrat ca vanzator de copiatoare Xerox. Trei ani mai tarziu si-a incercat norocul intr-o afacere care vindea portofele pentru surferi, dar din pacate a dat faliment. Mai tarziu si-a deschis alta afacere care certifica tricourile formatiei preferate de rock de heavy metal. A vandut aceasta afacere mai tarziu. In 1997 a infiintat Cashflow Technologies, Inc. si a inceput sa investesca in imobiliare dupa o reteta proprie , care intr-un final aceasta decizie l-a facut foarte bogat.

Interesant este ca ascensiunea lui Kiyosaki a inceput dupa falimentul afacerilor cu portofele si tricouri, care l-au dus pe el si pe familia lui la faliment si fara adapost. Atunci s-a gandit la un nou concept despre finantele personale, si despre cum ai putea avea succes in luarea deciziilor financiare. Kiyosaki si-a dat seama ca dezvoltarea personala si investitia in propria persoana impreuna cu decizia de a face mai multi bani decat sa cheltui este secretul unei vieti mai bune.

Kiyosaki este o personalitate puternica care a reusit sa treaca peste faliment dupa ce a avut o viata de succes in cariera. Sfaturile si invataturile lui financiare se concentreaza pe generarea de venituri pasive pentru a obtine libertatea financiara.

„As prefera mai degraba schimbarea decat sa ma agat de trecut” Robert Kiyosaki

Surse:www.toolshero.com/richdad.com