Ce fac diferit oamenii bogati fata de cei saraci

Diferiti cercetatori, au studiat sute de milionari,timp de cativa ani si au descoperit ca multi tind sa practice diferite obiceiuri, sau sa afiseze anumite trasaturi de personalitate, care i-au ajutat sa-si construiasca bogatie. De obicei, ei adopta unele strategii, cum ar fi economisirea a cat de mult pot si construirea a mai multor fluxuri de venit. Multi milionari intervievati de Stanley Fallaw binecunoscuta specialista in psihologie din SUA, au spus „A cheltui peste posibilitatile tale, a cheltui in loc sa economisesti pentru pensie, a cheltui in asteptarea de a deveni bogat te va face sclavul salariului, chiar si cu un nivel mare de venit” a scris ea. Ea a spus ca majoritatea milionarilor pe care i-a studiat nu si-au cumparat niciodata o casa care sa coste mai mult de trei ori venitul anual. Milionarii nu au buget,”cu alte cuvinte , ei fac o tona, cheltuiesc doar o parte din ea si mai au destule. Cine are nevoie de buget?” Ei au autodisciplina pentru a nu cheltui. „Cei care sunt capabili sa creeze mai multe oportunitati de a genera venituri, care pot transforma hobby-urile in activitati generatoare de venituri, vor avea suces in a deveni milionari”. Investitia in imobiliare pare preferata lor. Dar hai sa invatam cum au facut bani, sau au creat conditiile pentru a investi in imobiliare:

Au pus accent pe cresterea personala, petrec aproximativ 5 ore pe zi citind de placere. In special biografii, dezvoltare personala si istorie.

Sase ore pe saptamana fac miscare.

Sunt foarte constiente de modul in care isi cheltuiesc resursele emotionale si cognitive.

Dorm mai putin si muncesc mai mult, fata de omul obisnuit.

Tin sa gandeasca izolat, cel putin 15 min pe zi. „Si-au petecut timp in fiecare zi facand brainstorming cu ei insisi despre numeroase lucruri”

Isi creeaza propriul anturaj.

Nu le este frica de feedback, le permite milionarilor, sa schimbe cursul si sa experimenteze o noua cariera.

Isi urmaresc obiectivele continuu, fara sa tina cont de critici si respingeri.

Au un mentor.

Sursa: www.businessinsider.com/ Hillary Hoffower 27 12 2020